Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek házi!

Főoldal » Középiskola » Matematika
314
Csatolom a képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek házi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia Réka!

Ez munkavégzéses feladat!
Szerintem az egyenlet: (x/5+x/3)=1 → 15-tel beszorozva mindkét oldalt (3x+5x)=15 → x=(15/8) óra=1,875 óra a megoldás! :)
0