Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi kérdéssor

Főoldal » Középiskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
33as megoldása:

3 krajcár = 6 peták → 1 krajcár = 6:3=2 peták.
3 peták = 15 garas → 1 peták = 15:3=5 garas.
1 krajcár = 2 peták.
Mivel 1 peták = 5 garas, ezért: 2•5=10 garas
Válasz: Egy krajcár 10 garast ér.
Módosítva: 1 éve
0


-2/3,sin 150° = 1/2, lg 1000 = 3,  2  ≈1,414, \Pi ≈3,1416
0