Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a vízion szorzat?

Főoldal » Középiskola » Kémia
281
Rákerestem google-ben, meg megnéztem jegyzeteimet, mások jegyzetét és amilyen hülyén hangzik 3 különbözőt is találtam. Melyik ezek közül a helyes?

Kv = [H+] · [OH-]
Kv = [H3O+] * [OH-]
Kv = [H3O+] * [OH-]/ [H2O]^2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, segítség, szorzat, vízion_szorzat
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

Az első kettő a helyes, de a legmegfelelőbb a második szorzat lenne! :)
1