Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi feladat 10

Főoldal » Középiskola » Matematika
352
12./ Egy üzletben az egyik termék árát először felemelték 20%-kal, majd később egy leárazás során 25%-kal csökkentették. Az árváltozások után a termék 8100 Ft-ba került. Mennyi volt az eredeti ára?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"0,75"*"1,2"x=8.100`

`"0,9"x=8.100`

`color(red)(x=9.000)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1