Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A szobák áramköre 10A-es kismegszakítóhoz van kötve. Összesen mekkora a teljesítményű fogyasztókat lehet ebbe az áramkörbe, amelyek nem okoznak túlterhelést?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1008
Nagyon kéne a megoldás!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A névleges teljesítményt, a P=U*I képlettel számolhatod ki.
Tehát ez 230 V-os hálózat esetén:
P=230*10A=2300 W-->2,3 kW ennyit lehet max...
1