Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Versenyfeladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
327
Sziasztok!
A mellékletben található kérdésben kérnék segítséget!
Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A táblázatba jókat írtál be. Csak át kell váltani a kJ-t kcal-ra: 1 kJ= 0,239 kcal
1144 kJ=1144·0,239=273,42 kcal
200 kcal van megengedve, vagyis nem fogyaszthatom el.
-1