Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémiai egyensúly

Főoldal » Középiskola » Kémia
625
Valaki az egyes feladatot levezetné nekem? Köszi ☺
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Az egyensúlyi állandó összefüggése:

K = [HI]2 / ([H2]*[I2]

K = 0.012 / (0.0001*0.005) = 200
0