Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segitene?

Főoldal » Középiskola » Matematika
281
1./ Mekkora annak a 8,2 cm oldalú rombusznak a területe, amelynek az egyik szöge 110 fok? (Megjegyzés: Egyes feladatokat szinusz, koszinusz tétellel kell megoldani)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"m"=a*sinalpha="8,2"*sin110°="7,71" \ "cm"`

`"T"=a*"m"="8,2"*"7,71"=color(red)("63,18" \ "cm"^2)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0