Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megoldanatok kerlek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
603
Egy kocka alaku margarindarab egyik sarkat ugy vagtak le hogy egy szabalyos haromoldalu gulat kaptak. AB =12cm, B'M=B'N=B'P=6cm. Es a kerdesek a) szamisd ki az MNP metszet teruletet b) Szamisd ki a B'MNP gula oldalfelszinet. c) Hatarozd meg a megmaradt darab terfogatat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ez egy nehéz feladat. Csináltam hozzá egy mozgatható ábrát:
https://www.geogebra.org/m/kMPHann5
(a 3D ábra egérrel mozgatható)
0