Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika ropdolgozat!

Főoldal » Középiskola » Fizika
343
Kerlek kidolgozva oldja meg a feladatot!
Elore is koszonom szepen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1)Nsz/Np=Usz/Up
Nsz=Np * Usz/Up = 1500 * 12V/230V = 78 a menetszám.
0