Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény jellemzése

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
Jellemezni kell a 2/3|x+1|-2 függvényt valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`color(red)("ÉT":x in "]"-oo;+oo"[")`

`color(red)("ÉK":y in "["-2;+oo"[")`

`color(red)("Zh":x_1=-4 \ "és" \ x_2=2)`

`color(red)("SZÉ":min:x=-1 \ "és" \ y=-2)`

Monotonitása:
- `color(red)("SZMCS":x in"]"-oo;-1"]")`
- `color(red)("SZMN":x in"["-1;+oo"[")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1