Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
304
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.
223150000=2,2315·10⁸
45710=4,571·10⁴
−343=−3,43·10²
45,6=4,56·10
−1654=−1,654·10³
2.
(1,8·10³)·(3,4·10¹¹)=6,12·10¹⁴
(6,2·10¹⁵):(3,1·10⁹)=2·10⁶
2,13·10³+3,54·10²=10²·(2,13·10+3,54)=24,84·10²=2,484·10³
(3,2·10³)·(5,4·10¹¹)=17,28·10¹⁴=1,728·10¹⁵
3