Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ismétlés érettségire!

Főoldal » Középiskola » Matematika
311
Az A és B halmazok az alábbi elemeket tartalmazzák:
A={2,4,6,8,10}
B={5,6,7,8,9}

Határozd meg az A ∪ B halmaz elemeit!
Határozd meg az A ∩ B halmaz elemeit!
Határozd meg az A \ B halmaz elemeit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`color(red)("A"cup"B"=2; 4 ;5; 6; 7; 8; 9; 10)`

`color(red)("A"cap"B"=6;8)`

`color(red)("A" \ "\" \ "B"=2;4;10)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1