Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ki tudja a megoldást?

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Egy téglalap oldalai 23,5 cm és 50 cm hosszúságúakHány fokos szöget alkot az átlója az oldalakkal?
Egy derékszögű háromszög oldalai 6 cm és 3,8 cm
egy egyenlő szárú háromszög oldalai 5 cm 5 cm 6cm
Határozza meg a szögeket,területet,kerületet4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
tan (alfa) = 23,5/50=0,47 >alfa=25,174°
tan (béta) = 50/23,5=2,1277. >béta=64,826°
1