Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Sziasztok! Esetleg valaki megtudná nekem oldani ezt az egész oldalt levezetve nagyon megköszönném!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
8.
y=5x−3
Ahol az x tengelyt metszi, ott y=0.
0=5x−3
5x=3
x=3/5=0,6
A P pont első koordinátája 0,6.
2