Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

egyenletes mozgás

Főoldal » Középiskola » Fizika
284
Egy jármű egyenletes mozgást végez és így 8 s alatt 0,04km-t tesz meg. Állapítsd meg a test sebességét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
t=8s
s=0,04km=40m
v=?
v=s/t=40m/80s=0,5 m/s
-1