Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
291
Segitséget szeretnék kérni ebben a feladatban!3as a,b feladat!Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3. a)
s=10²¹ m
v=3·10⁸ m/s
t=s/v=(10²¹m)/(3·10⁸m/s)=(10²¹s)/(3·10⁸)=(10²¹:3):10⁸ s=10¹³/3 s≈0,333·10¹³ s=3,33·10¹² s
A B) a jó válasz.
Módosítva: 1 éve
1