Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hitel törlesztő részletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
295
két évre veszünk fel 4 millio forintot 6%os eves kamatra. mekkora lesz a havi torlesztő reszlet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"Törlesztő"_"havi"=("PV"*"r"/"m")/(1-(1+"r"/"m")^(-"m"*"n"))=(4.000.000*"0,06"/12)/(1-(1+"0,06"/12)^(-12*2))=color(red)(177.282 \ "Ft")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0