Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség nagyon sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
337
Matematika holnapra
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOSSSSS
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
4
a (1. oszlop) 16 deciliter
b (3. oszlop) tonik
c (2., 3. oszlop) 28-10=18 deciliter
d (4. oszlop) 18 deciliter
e (1., 3. oszlop) 10:16=0,625, ami 0,625*100%=62,5%-a
Módosítva: 1 éve
0

5.-et hasonlóképpen kell elolvasni az ábráról.
0

1)
456,465,546,564,645,654,554,545,455,556,565 és 655.
1

2
ABCD
BACD
ACDB
BCDA
CDAB
CDBA

ABDC
BADC
ADCB
BDCA
DCAB
DCBA
1

3
a)4f+2l+2p=8 db
b)3p+2l=5db
c)4f+3p+1l=8 db
d)4f+3p+1l=8 db
1