Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Középiskola kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
709
1.) c-propán szubsztitúciója klórral (atomcsoportos képlettel)
2.) metán reakciója vízgőzzel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
1.
CH4 + Cl2 = CH3Cl + HCl
CH3Cl + Cl2 = CH2Cl2 + HCl (... CHCl3... CCl4)
2.
CH4 + H2O = CO + 3H2
0