Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszög.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
284
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

A 2. feladatra a megoldás: Pitagorasz-tétellel
6²+x²=6,1² → x²=37,21-36=1,21 , gyököt vonva x=√1,21=1,1 cm (vagy mm-ben 11 mm lenne a hossza)! :)
0