Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Normálalak szorzás középiskola

Főoldal » Középiskola » Matematika
351
A C nem kell valaki tudna segíteni mert nem emlékszem hogy kell.. előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, normálalak, Középiskola, logika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`35.000.000*"0,0002"*"0,03"^-2="3,5"*10^7*2*10^-4*3^-2*10^4=color(red)("7,78"*10^8)`


b.)
`50.000^-4/("0,00004"^-1)=(5*10^4)^-4/(4*10^-5)^-1=(5^-4*10^-16)/(4^-1*10^5)=color(red)("6,4"*10^-24)`


c.)
`"7,4"*10^-20-"1,6"*10^-22=("7,4"*10^2-"1,6")*10^-22=(740-"1,6")*10^-22=color(red)("7,384"*10^-20)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
2