Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elakadtam ): kérem valaki segítsen ki !

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3.)
`(1/2)^3=1^3/2^3=color(red)(1/8)`

`2^3*7^3=(2*7)^3=color(red)(14^3)`

`10^2/5^2=color(red)(2^2)`



4.)
`3x-(5x+y)-3*(3y-4)=3x-5x-y-9y+12=-2x-10y+12`

`-2*"-8,5"-10*160+12=color(red)(-1.571)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0