Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kis segítség kellene!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
362
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2 óra = 120 perc = 7200 mp
Filmkockák száma: 7200 x 22 = 158400 db
Filmtekercs hossza: 158400 x 25 = 3960000 mm = 396000 cm = 3960 m
Módosítva: 1 éve
2