Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektronikai ellenállás hálózat

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
337
Mekkora az eredő ellenállás?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
A három ellenállás párhuzamosan van kötve egymással.

`"R"_"AB"="R"_1 \ X \ "R"_2 \ X \ "R"_3=8 \ Omega \ X \ 20 \ Omega \ X \ 30 \ Omega=color(red)("4,8" \ Omega)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0