Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsegg

Főoldal » Általános iskola » Fizika
404
Valaki mondja mar el hogy kell sűrűséget szamolni meg tömeget térfogatot nagyon fontos nagyom rosszul állok fizikából es ezeket nem ertem holnap tz segítsetek elmagyarazni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia.

Sűrűség=tömeg/térfogat
Tömeg=sűrűség×térfogat
Térfogat=tömeg/sűrűség
2