Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szorgalmi, ötös jár érte, holnapra kell!

Főoldal » Középiskola » Matematika
442
Képekbe csatoltam be
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

8
28
a) 11/8, 13/8...
b) 9 1/4, 9...
0

29)
7/8
4/6=2/3
2 7/10
11/12
0

30)
a)19/12
b)53/30=1 23/30
c)2 13/20
d)2 1/6
e)4/3
0

26)432/6=72km/h=20m/s
0

25)t=s/v=258/86=3h-ig
0

24)
6l=60dl
60:3=20-szor.
0

23)
Naponta 7125000:5=1425000 m³, így
7*1425000=9975000 m³-t
0

22)3600:15*35=8400 db-ot
21) 86400s=1440min=24h=1nap
20) 52800:352=150 Ft
0