Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
329
Légyszi segítsetek, és írjátok le a számolás menetét is. Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
23
a)
piros négyzet területe: 12*12-(4*(3*9)/2)=144-54=90
szürke négyzet területe: 13*13-(4*(6*7)/2)=169-84=85tehát nem egybevágó, hamis.
b)
hamis, mert
négyzet oldala 7=gyök 49 és a
b hossza=gyök (4²+5²) = gyök 41
0

24)A,B, C, E és G
0