Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segitsen valaki a matekban

Főoldal » Általános iskola » Matematika
351
Sziasztok szeretnék segítséget kérni tőletek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
O)6/3-2/3=4/3=2
0


K=2*2/3=6/3*2/3=12/9=4/3
0

S=(2/3)²=2/3*2/3=4/9
1

X=O+K+O+S=4/3+4/3+4/3+4/9=12/3+4/9=36/9+4/9=40/9=4 4/9
1