Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok szeretnék segítséget kérni.

Főoldal » Középiskola » Fizika
313
mekkora a lendületünk, amikor 0,5 m / s sebességgel sétálunk!
Ennyi adat volt megadva.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Megkell mérni magát.
v=s/t=0,5m/1s=0,5 m/s
Lendület l =m*v(kg*m/s)=.... kg*0,5 m/s =.... kg*m/s
1