Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok szeretnék segítséget kérni.

Főoldal » Középiskola » Fizika
292
mekkora a lendületünk, amikor 0,5 m 1 s sebességgel sétálunk!

Ennyi adat volt megadva.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

3
5km/ora mivel minden normál 3mber ilyen sebességgel jár
0

De nem vagyok benne biztos ha esetleg valaki jobban tudja javítson ki
0

Megkell mérni magát.
v=s/t=0,5m/1s=0,5 m/s
Lendület l =m*v(kg*m/s)=.... kg*0,5 m/s =.... kg*m/s
0