Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
593
Valaki megtudná ezt oldani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
80 perc= 60 perc + 20 perc = 1 óra + 1/3 óra = 4/3 óra alatt ki kell számolni, hogy mennyi utat tettek meg. Az útjaik közötti hajlásszög 135°.
Innentől pedig koszinusztétel (vagy lépésenként megoldod, de gondolom, a tanár a koszinusztételre kíváncsi).
0