Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SÜRGŐS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
383
melyek azok a számok amelyek négyzete
3^4
0,01
1,44
6,25
0,0001
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia! A megoldáshoz a számok gyökét kell venni:
 3^4 =9
 0,01 =0,1
 1,44 =1,2
 6,25 =2,5
 0,0001 =0,01

Remélem ez segített!
2