Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feszültség mérése

Főoldal » Általános iskola » Fizika
389
Mekkora feszültség mérhető 60 ohm , ha rajta 2500 mili Amper erősségű áram halad át?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
s.o.s
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`"I"=2.500 \ "mA"="2,5" \ "A"`

`"U"="R"*"I"=60 \ Omega*"2,5" \ "A"=color(red)(150 \ "V")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1