Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Előre is köszönöm a segítséget.

Főoldal » Középiskola » Matematika
332
10^x2-4x+3 =1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
10^(x²-4x+3) =1
10^(x²-4x+3) =10⁰
exponenciális függvény szig mon miatt
x²-4x+3=0
Ezt megoldod a másodfokú egyenlet megoldóképletével és x₁=1 valamint x₂=3 jön ki megoldásnak. Az ellenőrzést rád bízom.
0