Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok!Segítséget kérek matek feladatba ami bevan karikázva . Köszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
361
Csatolom a képeket
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
3,2 dm + 6 cm= 32 cm + 6 cm = 38 cm = 3,8 dm
2 m + 1 cm= 200 cm + 1 cm = 201 cm = 2,01 dm
22 dm + 4 mm= 2200 mm + 4 mm = 2204 mm
240 cm + 8 mm = 2400 mm+ 8 mm= 2408 mm
1

i, 3,2dm= 32cm 32cm + 6cm = 38cm = 3,8dm
j, 2m = 200cm 200cm + 1cm = 201cm = 2,01dm
k, 220cm = 2200mm 2200mm + 4mm = 2204mm
l, 240cm = 2400mm 2400mm + 8mm = 2408 mm
1

Szia.
3,2 dm+6 cm=32 cm+6 cm=38 cm
2 m+1 cm=200 cm+1 cm=201 cm
22 dm+4 mm=2200 mm+4 mm=2204 mm
240 cm+8 mm=2400 mm+8 mm=2408 mm
0