Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
269
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
5. Feladat
5 gép 3 óra alatt = 2700
Akkor 1 gép 1 óra alatt = 2700/5/3 = 180

Kérdés: 4 gép hány óra alatt készít el 5760-at.
Válasz: 5760/4/180 = 8
1

Köszönöm, a 6-os feladatban is segítenél?
0