Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Racionális számkör

Főoldal » Középiskola » Matematika
302
Sziasztok!Ez lenne a holnapi matekházim. A segítséget előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`(3/8+(-1/2)^2):(2 1/3-(1+1/3)^2)=(3/8+1/4):(7/3-16/9)=5/8:5/9=5/8*9/5=1/8*9=color(red)(9/8)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1

Csatoltam képet.
0