Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Középiskola » Matematika
324
Sziasztok!Legyen szíves valaki segíteni az alábbi feladatban!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`((4/5-2/5)/(-7/3):(1-(2/3)^2)/(1-2/3)^2)*(-5)^2=(-(4/5-2/5)/(7/3):(1-4/9)/(1/3)^2)*5^2=(-(2/5)/(7/3):(5/9)/(1/3)^2)*25=(-6/35*1/5)*25=-6/175*25=color(red)(-6/7)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1

Csatoltam képet.
1