Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek légyszíves

Főoldal » Általános iskola » Matematika
351
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a.)
`(5 2/3-3 2/3)*11=(17/3-11/3)*11=(17-11)/3*11=2*11=color(red)(22)`


b.)
`(25/8-9/8)*7=(25-9)/8*7=2*7=color(red)(14)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
2

Szia .
Csatolom a feladat b vagyis a bekarikázott részének feladat megoldását .
Ha valamit nem értesz írj nyugodtan.
További szép estét kívánok.
1