Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"AC"=sqrt((8-2)^2+(3+5)^2)=10`

`"BC"=sqrt((-8-2)^2+(0+5)^2)=5sqrt5`

`"CC"=sqrt((0-2)^2+(5+5)^2)=2sqrt26`

`"DC"=sqrt((10-2)^2+(1+5)^2)=10`

`"EC"=sqrt((11-2)^2+(-9+5)^2)=sqrt97`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1