Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valakinek esetleg megvan a 7-es Matematika munkafüzete ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
315
Valakinek esetleg megvan a 7-es Matematika munkafüzete ? ( 2022-es)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Mivel nem írtad meg, hogy melyik könyv munkafüzetéről van szó ezért belinkelek kettőt.

https://www.tankonyvkatalogus.hu/tankonyvek?schooltype[0]=2193&nat=2&schoolclass[0]=2211&subject[0]=2225
1