Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek ebben

Főoldal » Általános iskola » Fizika
346
Seitsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
22. feladat
5,75 t = 5750 kg = 57,5 q
654 kg = 0,654 t = 65400 dkg
0,0015 kg = 0,000015 q = 1,5 g
2300 dkg = 23000 g = 23 kg
0,3 g = 0,03 dkg
1,2 q = 120 kg = 12000 dkg

23. feladat
2500 g + 150 dkg = 4 kg
2008 dkg = 20 kg + 80 g
2,4 kg - 900 g = 1,5 kg
12,4 dkg + 65 g = 189 g
0