Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
Az alábbi számok mindegyikének felhasználásával hány valós szám alkotható? 03356999
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Szerintem a megoldás:
8!/(2!·3!)= 40.320/(2·6)=40.320/12= 3.360-féle valós szám alkotható!
Módosítva: 1 éve
0