Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan számoljam ki?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
631
Hogyan számoljam ki a 3 nak a hat heted részét, meg a 24-nek a három negyed részét, 24-nek a 25% át?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. Háromnak a hat heted része: `3*6/7` = `18/7`

2. 24-nek a három negyed része: `24*3/4` = 18

3. 24-nek a 25%-a : `24*25/100` = 6
0