Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
336
Mennyi a: 10,02-3,98+1,74=?
8,9 ×9,1=?
14,16:1,77=?
Légyszíves segitsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sooos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Az első 7,78
A második 80,99
És a harmadik 8
0

Csatoltam képet.
2