Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help me

Főoldal » Általános iskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A)0,004=4/1000=1/250
B)0,012=12/1000=3/250
C)0,027=27/1000=27/1000
D)0,038=38/1000=19/500
E)0,055=55/1000=11/200
F)0,060=60/1000=3/50
0