Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatoltam kèpet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
298
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Számolást is irhatsz.
0

a.)
`"8,76"-("4,1"*",024")="8,76"-"0,984"=color(red)("7,776")`


b.)
`("3,75":"0,2")+"74,507"="18,75"+"74,507"=color(red)("93,257")`


c.)
`("-23,782"):"4,6"-"1,443"="-5,17"-"1,443"=color(red)("-6,613")`


d.)
`("2,8"*"3,24"*"7,5")-"58,04"="68,04"-"58,04"=color(red)(10)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0