Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
352
Az ábrázolását is kérem, előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`0=-6x+1`

`6x=1`

`x=1/6`


`y=-6*0+1`

`y=1`



b.)
`0=2/5x-3`

`-2/5x=-3`

`x=(-3)/(-2/5)`

`x="7,5"`


`y=2/5*0-3`

`y=-3`



c.)
`0=-1/7x-9`

`1/7x=-9`

`x=(-9)/(1/7)`

`x=-63`


`y=-1/7*0-9`

`y=-9`



d.)
`y=-3`

Az x tengelyt nem metszi.



e.)
`y=5`

Az x tengelyt nem metszi.


Az ábrázolást a linkre kattintva éred el: https://www.geogebra.org/calculator/u4f3fe5n


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
0