Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok

Főoldal » Általános iskola » Fizika
312
Segítséget kérnék ebbe a feladatban. Köszönöm szépen előre is

Egy álló helyzetből induló autó 8s alatt éri el a 12m/s sebességet. Mennyi a gyorsulása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`a=(Deltav)/(Deltat)=(v-v_0)/t=(12 \ m/s-0 \ m/s)/(8 \ s)=color(red)("1,5" \ m/s^2)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 1 éve
1